Pages

PENGUMUMAN : Laman Web Jualan Ebook Cara Membuat Handmade Chocolate (COMPOUND) Telah Berpindah Ke http://www.gurucoklat.com

Thursday, July 1, 2010

Keputusan Pemenang Bertuah Kempen 'Jom Belajar Buat Handmade Chocolate'!

Salam semua.
Sekarang sudah tiba masa yang dinanti-nantikan oleh semua. Dup Dap Dup Dap jantung masing2 ye. hehehe... :)
PEMENANG BERTUAH Kempen 'Jom Belajar Buat Handmade Chocolate' Tahun 2010.
Berikut adalah senarai nama pemenang :

  1. Sara Wo
  2. Cicak girls
  3. Dara Manisku
  4. Hafizsidah
  5. Sakura
  6. Azlina Abdul
  7. Ezy Eizyanie
  8. Nasimah Sharif
  9. Farhana Hanafi
  10. Mama Najlaa
TAHNIAH kepada semua pemenang!
Kepada anda yang namanya tidak tersenarai, jangan kecewa.
Khai tetap ada HADIAH untuk anda.

KOD KUPON DISKAUN RM10! sebagai tanda penghargaan kerana menyokong kempen ini.

Kepada semua PEMENANG BERTUAH, emel Khai di buatcoklat@gmail.com untuk maklumat lanjut.

Kepada peserta yang tidak tersenarai sebagai PEMENANG BERTUAH, emel Khai di buatcoklat1@gmail.com untuk penebusan KOD KUPON DISKAUN RM10.


>>>>>>PENGUMUMAN PENTING!<<<<<<


Kepada semua peserta sama ada yang tersenarai sebagai PEMENANG BERTUAH atau pun yang tidak tersenarai, sila TEBUS hadiah anda dengan SEGERA!


TARIKH TUTUP PENEBUSAN : 2 JULAI 2010

MASA : SEBELUM JAM 12 TENGAH MALAM


Khai minta maaf sangat2 kerana meminta anda untuk menebus HADIAH dengan segera.
Khai terpaksa segerakan urusan ini kerana terpaksa menguruskan diri untuk kemasukkan ke Universiti pada 4 JULAI 2010 ini. 
Jadi, takut2 tiada kesempatan untuk menguruskan Kempen ini dan perniagaan Khai.
Nanti marah pula orang kat Khai. :)
Harap anda semua faham.
Khai mohon sangat kerjasama dari anda semua.
Pada 4 JULAI ni juga Khai akan menutup jualan ebook Cara Membuat Handmade Chocolate (COMPOUND) untuk sementara waktu.
Harap maklum.

Sekian, terima kasih. :)

8 comments:

  1. wah bestnyer menang gak..dah email khai tadi..tq khai..
    hafizsidah@gmail.com

    ReplyDelete
  2. wahhhh best2 dalam senarai ni...

    ReplyDelete
  3. syu dah hantar email kat buatcoklat1@gmail.com

    tapi kena dapat email bertulis
    "Harap maaf. Permohonan Sdara/i untuk mendapatkan Kupon Diskaun RM30
    tidak berjaya. Tawaran Kupon Diskaun RM30 telah TAMAT.

    Terima kasih kerana berminat."

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah..
    xsangka tersenarai dlm list pemenang gak..
    tahniah semua yg dpt...

    ReplyDelete
  5. To Syuzana : Sory sgt2 terlupa tutup Vacation responder. Sory sgt2... (Ni la akibat nyer sampai sekali 5 akaun emel nak kene cover. Mesti ada yg lupe...)...:(

    ReplyDelete
  6. salam..sy dh emel khai.. gune emel nornasha@yahoo.com..

    tq ya!

    ReplyDelete
  7. Salam Khai...

    Alhamdulillah...Terima kasih banyak2 diatas kemenangan ni...Lin tak sangka sangat2....Lin pun baru jer tahu ni...and dah pun email my details to you tadi. I hope I'm not too late in responding! huhuhu....harap maaf ye Khai....

    ReplyDelete

kumen...kumen...:-p

Jom Tengok Posting ni!. =)

Related Posts with Thumbnails